brand-image

Passport:

Social
Name: Bert Plantagie BV Admin
Date of Birth / Joined: 2020-05-20
Gender: male
Occupation: PR
Expertise PR   
Website //www.bertplantagie.com
Address Laagveld 10, Cuijk, Netherlands

Bert Plantagie BV Admin

PR
  AalburgNoord-BrabantNetherlands


About:

bert plantagie ® is een oer-Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs.

bert plantagie is in 2000 ontstaan uit Smits meubelen. Bert heeft het roer direct rigoureus omgegooid met de bouw van een nieuw pand -eveneens in Cuijk-, een nieuwe naam (zijn eigen!) en een focus op de consumentenmarkt vanaf 2001.

Samen met een bekende designer, Hans Daalder, en een gerenommeerde verkoopleider, heeft Bert zijn aanstekelijke concept binnen een paar jaar succesvol uitgerold over Nederland: betaalbare meubelen met een begrijpelijk design en een hoogwaardige uitstraling door de toepassing van mooie ledersoorten en massief hout.

Door ‘het gat’ op te vullen tussen de gevestigde -prachtige maar dure- designmerken en het lage segment, krijgt Bert met zijn bert plantagie collectie stevig voet aan de grond bij de woonwinkels in Nederland. bert plantagie specialiseert zich in eetkamerstoelen- en tafels, fauteuils en kasten.

Inmiddels zijn de bert plantagie meubelen onverminderd populair in Nederland, zowel bij jonge gezinnen, starters als ouderen. Met de kennis van vroeger wordt ook de projectmarkt weer succesvol bediend, met klanten in de kantoorinrichting, recreatie, zorg en horeca.

Van oudsher produceert bert plantagie alle stoelen, fauteuils en projectzitmeubelen zelf. De tafels en kasten worden gemaakt door toeleveranciers.

Work Experience:

Company Occupation From To Working as Currently work
Bert Plantagie BV PR 2016 Present Employee Yes

Following: