myPaperclip | Stationery Experience Centre

brand logo
myPaperclip | Stationery Experience Centre By Sync Design Studio as Architects


16221353665992.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213536862541.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213536951329.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213537196256.jpg Photographer: Rohan Dayal


16221353769383.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213537963036.jpg Photographer: Rohan Dayal


16221353817910.jpg Photographer: Rohan Dayal


16221353845194.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213538536841.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213538645973.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213538881841.jpg Photographer: Rohan Dayal


162213539030420.jpg Photographer: Rohan Dayal

Located on Golf Course Road, Gurgaon, myPaperclip was conceived as an experiential flagship store, a space to experience the products and explore the opportunities of their corporate clients with an office. The biggest challenge with the project was 22ft X 16ft X 30ft site, to tackle which the planning of the space has been done volumetrically to create an extraordinary experience. 

It consists of a retail space on the ground floor and a design studio on the mezzanine level. Both the spaces are connected with a mid-level transition bridge which acts like a discussion cum display area. From a compact…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location GurugramHaryanaIndia
Program Type Shop
Year Build completed in the year 2019
Tags shop, Commercial
Involve Companies
Architects Sync Design Studio
Photographers Rohan Dayal Photography
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Facade Glazing SCHUECO
Powder Coat AkzoNobel
Aluminium Composite Panel ALUCOBOND
Paint Asian Paints
Metal – Mild Steel Jindal steel
Laminate Merino Laminates
Glass Saint-Gobain

Similar Projects