Yin’s House

brand logo
Yin’s House By TanzoSpace Design Office as Architects


160041423421842.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041424848804.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041425041464.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041425276136.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041425477744.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041425651711.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041425976949.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041426375647.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041426875647.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427050468.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427348958.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427573013.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427789291.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427857693.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427875772.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427919052.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041427963097.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428012666.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428244324.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428312832.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428539529.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428753795.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041428989161.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041429023266.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041429391252.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041429682511.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041429833544.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430049037.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430274898.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430427019.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430647289.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430895674.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041430968717.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041431092010.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041431273930.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041431551356.jpg Photographer: Shi Yunfeng


160041459837903.jpg Photographer:

The top apartment

The project is a top-floor apartment located on the west side of Beihai. In order to give the mixed-race daughter a more stable and free growth environment, the client commissioned the designer Wang Daquan a renovation of the apartment. Thus, the East and the West, the new city and the ancient capital, the tradition and the contemporary, the straightforward clearness and chaotic metaphor, are all wisely woven together by space.

Fact:
Architect: TANZOSPACE
Project location: Xizhimen, Beijing, China
Chief Designer: Wang Daquan
Design Assistant: Bai Yuanhao…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location Beijing ShiChina
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2019
Tags
Involve Companies
Architects TanzoSpace Design Office

Similar Projects