Visitors Center

brand logo
Visitors Center By Ayerbe Recco Arquitectos as Architects

6-1504956820.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

4-1504956823.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

7-1504956823.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

3-1504956823.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

5-1504956823.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

1-1504956823.jpg Photographer: © 2015 Ayerbe Recco Arquitectos

plantas-y-alzados-finales-1504956843.jpg Photographer:

2-1504956821-1517392128.jpg Photographer:

The new visitor centre reuses four prefabricated modules that regional goverment had acquired and used years ago as installation support to another equipment in a natural space.

In this new site it will has the character of permanent construction. To prevent the provisional aspect of containers, we designed a coating, in the form of lattice, ribbons of treated wood of pine, outwardly covering the whole.

Facts:
Owner: Junta de Andalucía (Regional Goverment)
Date of completion: 2015
Cost: 250.000 €
Architecs: Manuel Gómez Viveros, Santiago Matute Díez (proyect), Ayerbe Recco Arquitectos (construction management)
Collaborator: Narciso Iscar…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location Spain
Program Type Culture Centre
Year Build completed in the year 2015
Tags
Involve Companies
Architects Ayerbe Recco Arquitectos
Photographers Ayerbe Recco Arquitectos
Clients Junta de Andalucía
Contractors Tragsa

Similar Projects