Transform and Rethink

brand logo
Transform and Rethink By Huyue Studio as Architects

1north-side-courtyard6g-1504370423.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

2north-side-courtyard3g-1504370423.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

4long-corridor-in-northside-courtyard1g-1504370424.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

2southside-courtyard-g-1504370424.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

5east-to-west-overlook2g-1504370424.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

courtyard--from-westg-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

courtyard3g-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

courtyard-from-livingroom-g-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

2part-of-the-facade-g-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

courtyard-from-north--g-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

2north-side-courtyard4g-1504370425.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

courtyard--from-bedroomg-1504370426.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

facade-hutong-side-g-1504370426.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

2north-side-courtyard7g-1504370426.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

entrance-to-north-side-courtyard2g-1504370426.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

lightwell-in-side-room-g-1504370427.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

3main-entranceg-1504370427.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

facade-hutong-sideg-1504370427.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

_mgl2035-1504370507.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

fatty-b-1504370508.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

fatty-from-interior-perspective-1504370508.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

fatty-in-the-courtyard-1504370508.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

dumpling-sofa3-1504370509.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

l1000420-1504370510.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

dumpling-sofa-1-1504370510.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

fatty-a-1504370510.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

dumpling-sofa2-1504370510.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

zconcept-1504370510.jpg Photographer:

_mgl2039-1504370510.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

l1000436-1504370511.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

contrast-part-of-the-courtyard-1504370540.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

contrast-part-1504370541.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

img_2023+-1504370541.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

img_2022+-1504370541.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

facade-hutong-side-1504370541.jpg Photographer: Yang Chaoying; Chen Su

w1contrast-plan1-1504370554.jpg Photographer:

z8-contrast-1504370554.jpg Photographer:

z19contrast-1504370554.jpg Photographer:

4-8floor-plan-of-the-fisrt-floor-1504370562.jpg Photographer:

4-8roof-plan-1504370562.jpg Photographer:

4-19sectional-elevation-1504370562.jpg Photographer:

4-8sectional-elevation-1504370562.jpg Photographer:

1north-side-courtyard5g-1504370404-1517462082.jpg Photographer:

This project includes the transformation in No. 8 Courtyard and No. 19 Courtyard, and also an installation in No. 8 Courtyard, on CaochangSitiao, Qianmen, Beijing.

Transform
During the transformation, architects concern the daily lives in the normal houses. It makes the courtyard dwellings continue with its ordinary mission after the transformation.

The traditional Beijing courtyard dwelling is designed with a peaceful inner yard and rooms around in good lighting and ventilation condition. However, these characteristics have been disappearing along with the exceeding population expansion and additional construction in chaos.

On the premise of satisfying residents’ basic need in daily…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location BeijingBeijingChina
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2015
Tags
Involve Companies
Architects Huyue Studio

Similar Projects