The Triangle

brand logo
The Triangle By Yellow Cloud Studio as Architects


163285049382486.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285049550904.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285049660545.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285049938218.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285050214633.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285050325990.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285050430324.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285050965623.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051097359.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051361185.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


16328505147776.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051520775.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051660281.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051744706.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285051959023.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285052034239.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


16328505223827.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285052344182.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285052478207.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


163285052796886.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


16328505272411.jpg Photographer: Alex Forsey, Yellow Cloud Studio


16328505516788.jpg Photographer:


163285055484786.jpg Photographer:


163285055638981.jpg Photographer:

The brief was to create a bright and generous study space in the clients’ triangular rear yard retaining a small external space.

The proposal respects the garden's original shape by positioning a triangular super-insulated timber structure along the existing walls. The Triangle distances itself from the rear facade of the house through a generous glazed strip, generating an elongated glass skylight in order to bring in natural light to both the Triangle and the rear rooms of the house. The sharpest angle of the triangular garden is turned into a small patio with a…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location EnglandUnited Kingdom
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2017
Tags house, Family Residence, Residential Architecture, Private House
Involve Companies
Architects Yellow Cloud Studio

Similar Projects