TOWADA

brand logo
TOWADA By Kengo Kuma and Associates as Architects

141102_0056-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

âlâbâ`âôâxâ^âwâic_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

âvâîâcâïü[âÇc_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

é¦é+é¦ìlÅo01c_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

æ+û+ôiîñÅcĦ(2)c_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

é¦é+é¦ìlÅo02c_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

é¦é+é¦ìlÅo03c_kenta-hasegawa-1504530571.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

ÉeÄqé+éoéáéóâxâyü[âxc_kenta-hasegawa-1504530572.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

141102_0646_01-1504530572.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

èoè-01c_kenta-hasegawa-1504530572.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

èoè-02c_kenta-hasegawa-1504530572.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

é¦é+é¦ìlÅo04c_kenta-hasegawa-1504530573.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

èoè-03c_kenta-hasegawa-1504530573.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

141102_0542-1504530573.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

ÿaĦc_kenta-hasegawa-1504530573.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

èoè-04c_kenta-hasegawa-1504530572.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

141102_0420-1504530573.jpg Photographer: © Kenta Hasegawa

elevation-1_300-en-1504530764.jpg Photographer:

a-015_özÆuÉ}-(2)-1504530765.jpg Photographer:

a-024_ùºû-É}(2)-1504530766.jpg Photographer:

ò+û-É}-1_300-1504530766.jpg Photographer:

özÆuÉ}-1_350-1504530767.jpg Photographer:

section-1_300-en-1504530767.jpg Photographer:

a-025_Æfû-É}-1504530768.jpg Photographer:

plan-1_300-en-1504530770.jpg Photographer:

é`-020_ò+û-É}-1504530772.jpg Photographer:

a-023_ùºû-É}(1)-1504530788.jpg Photographer:

141102_0308-1504530571-1517460895.jpg Photographer:

This wooden building was constructed as the city’s community center for people to gather. We repeated the roofs for the façade so that it could merge into the neighboring townscape of small houses.

On the exterior wall, wainscot panels are applied with spaces in between, and it expresses a warm and friendly face to the street of the land to the north. The street in front of the building actually extends into the interior, and is given the name “Michi-no-Hiroba (plaza for the street),” around which a children’s playroom, cooking studio and tatami room are arranged.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location AomoriJapan
Program Type Community Center
Year Build completed in the year 2014
Tags
Involve Companies
Architects Kengo Kuma and Associates
Photographers Kenta Hasegawa

Similar Projects