Slow house

brand logo
Slow house By KDDH as Architects

slow--(1)-1519280872.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(2)-1519280872.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(3)-1519280872.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(8)-1519280873.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(7)-1519280874.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(4)-1519280874.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(6)-1519280875.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(10)-1519280876.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(5)-1519280876.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(9)-1519280877.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(11)-1519280877.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(12)-1519280877.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(13)-1519280878.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(14)-1519280878.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(17)-1519280879.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(19)-1519280879.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(15)-1519280879.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(18)-1519280880.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(20)-1519280882.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(21)-1519280882.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(16)-1519280883.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(23)-1519280884.jpg Photographer: kim,yongsoon

slow--(22)-1519280885.jpg Photographer: kim,yongsoon

plan_2f-1519280892.jpg Photographer:

plan_1f-1519280893.jpg Photographer:

elevation_4-1519280894.jpg Photographer:

elevation_3-1519280895.jpg Photographer:

elevation_2-1519280896.jpg Photographer:

section_1-1519280896.jpg Photographer:

plan_roof-1519280897.jpg Photographer:

section_2-1519280898.jpg Photographer:

plan_3f-1519280899.jpg Photographer:

elevation_1-1519280900.jpg Photographer:

site-plan-1519280901.jpg Photographer:

section_3-1519280903.jpg Photographer:

slow-house_diagram_(1)-1519280904.jpg Photographer:

slow-house_diagram_(2)-1519280905.jpg Photographer:

The Slow House located in the Innovation city in Ulsan is situated in the rectangular site with 8 meters-width road at the northwest side facing the foot of Mt. Hwangbang. Since it is expected that there will be a lot of car traffics and mountain climbers, it is necessary to design a plan which protects user privacy. Therefore, the design was started with the intention of separating a private area with a public area. First, the shape of the mass was decided as a form wrapping the space and embracing the mountain. And, the lower part of the piloti resulting…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location South Korea
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2015
Tags
Involve Companies
Architects KDDH

Similar Projects