School group Julie-VictoireDaubié

brand logo
School group Julie-VictoireDaubié By Atelier Didier Dalmas as Architects

julie-victoiredaubié-(4)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(5)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(6)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(8)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(9)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(10)-1504596248.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(7)-1504596249.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(11)-1504596249.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(15)-1504596249.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(13)-1504596249.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(14)-1504596249.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(16)-1504596250.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(12)-1504596250.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(18)-1504596250.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(19)-1504596250.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(17)-1504596250.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(21)-1504596251.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(20)-1504596251.jpg Photographer: Erick Saillet

julie-victoiredaubié-(22)-1504596251.jpg Photographer: Erick Saillet

school-group-julie-victoiredaubié-(1)-1504596278.jpg Photographer:

school-group-julie-victoiredaubié-(2)-1504596279.jpg Photographer:

school-group-julie-victoiredaubié-(4)-1504596279.jpg Photographer:

school-group-julie-victoiredaubié-(3)-1504596279.jpg Photographer:

school-group-julie-victoiredaubié-(5)-1504596279.jpg Photographer:


<div style= Photographer:


16211000585183.jpg Photographer:

The objectives of the implantation of the project are multiple:
•    Maintain a built front along « Victorien Sardou Street » in order to maintain an urban alignment.
•    Developing an important south façade linear in order to meet the energy guidelines
•    Guarantee an optimum sunshine of the photovoltaic panels necessary for this program and this despite the presence of building of consequent height in the immediate environment
•    Respect the green spaces adjoining avoiding to create uncomfortable opposite ones.

For this, we have positioned a thick building in the central part of the site.…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location LyonRhone-AlpesFrance
Program Type School
Year Build completed in the year 2013
Tags education, schools
Involve Companies
Photographers Erick Saillet
Engineers SNC-Lavalin
Consultants Acouphen
Landscape Architects Atelier Anne Gardoni
Manufacturers Rocamat
Manufacturers André Vaganay SAS

Similar Projects