Ravenna Addition

brand logo
Addition in Seattle, WA By Paul Michael Davis Architects as Architects


162181620193443.jpg Photographer: David Lee


162181621174859.jpg Photographer: David Lee


162181622037909.jpg Photographer: David Lee


162181623212637.jpg Photographer: David Lee


162181624310347.jpg Photographer: David Lee


162181625277549.jpg Photographer: David Lee


162181625978081.jpg Photographer: David Lee


162181626574035.jpg Photographer: David Lee


162181627194417.jpg Photographer: David Lee


162181627844657.jpg Photographer: David Lee


162181628621954.jpg Photographer: David Lee


162181629266572.jpg Photographer: David Lee


162181630055475.jpg Photographer: David Lee


162181631114154.jpg Photographer: David Lee


16218163207724.jpg Photographer: David Lee


162181632521629.jpg Photographer: David Lee


162181633043165.jpg Photographer: David Lee


162181633465658.jpg Photographer: David Lee


162181634094200.jpg Photographer: David Lee


162181634615082.jpg Photographer: David Lee


162181635049263.jpg Photographer: David Lee


162181635424291.jpg Photographer: David Lee


162181636078482.jpg Photographer: David Lee


162181636595438.jpg Photographer: David Lee


162181637049434.jpg Photographer: David Lee


162181638353729.jpg Photographer: David Lee


162181639225580.jpg Photographer: David Lee


162181640315372.jpg Photographer: David Lee


162181640772188.jpg Photographer: David Lee


162181641360451.jpg Photographer: David Lee


162181641818384.jpg Photographer: David Lee


162181642050815.jpg Photographer: David Lee


162181642486098.jpg Photographer: David Lee


162181642779974.jpg Photographer: David Lee


162181643168415.jpg Photographer: David Lee


162181643683324.jpg Photographer: David Lee

Tudor in the front, party in the back: the upper level of this charming Tudor revival bungalow in Seattle's Ravenna neighborhood was well preserved, but the basement was mostly unfinished, except for a delightful bedroom outfitted like the captain’s quarters of a ship. The home's basement was converted into sleeping and living spaces which were connected to the upper level with a new stair that adjoins the historic space with a new pointed arch to match an original one in the living/dining room. To accommodate the homeowner’s love of cars, a new garage was added on the back, with a rooftop…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location
Program Type Housing
Year Build completed in the year 2020
Tags
Involve Companies

Similar Projects