Rajguru

brand logo
Rajguru By Mayur Gandhi and associates as Architects


165918980858548.jpg Photographer: Pranit bora studio


16591898117194.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918981630350.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918981718264.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982193214.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982358950.jpg Photographer: Pranit bora studio


16591898247104.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982650050.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982720270.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982818468.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918982957136.jpg Photographer: Pranit bora studio


16591898312008.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918983372554.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918983468283.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918983715825.jpg Photographer: Pranit bora studio


16591898408919.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918984251286.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918984612832.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918984739755.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918985045468.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918985186701.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918985384950.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918985710738.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918985999308.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918986255206.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918986580062.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918986820107.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918987011080.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918987411101.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918988176969.jpg Photographer: Pranit bora studio


165918988654644.jpg Photographer: Pranit bora studio

The clients brief consisted of a home contemporary in style but having the essence of tradition. The house was designed with an approach of having a courtyard in the center which interacts with other spaces around. The orientation of the building is east-west with the entrance on the east side fulfilling the requisite of vastu. The central courtyard with tulsivrindavan is enhanced by the play of light.The golden rays of light reaches the courtyard directly by worshiping the sacred tulsi Vrindavan. No openings are provided on the south side to prevent harsh light and glaze. An outdoor space…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Involve Companies
Architects Mayur Gandhi and associates
Photographers Pranit bora studio
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Electric fittings GM Lighting
Plumbing material Ashirwad
Sanitary fittings Jaquar
Paint Dulux
External cladding - tiles Qutone
External cladding Greenlam

Similar Projects