RFV Apartment

brand logo
RFV Apartment By João Tiago Aguiar, arquitectos as Architects


161772720988452.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


16177272115167.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772721391442.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772721519878.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772721786402.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772722052298.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772722380893.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772722553413.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772722722469.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772722990586.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772723028368.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772723365598.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772724085263.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772724528934.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772724963973.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772725290807.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772725513379.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772725876623.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772726051955.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772726359245.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772726619570.jpg Photographer: FG+SG – Architecture Photograph


161772726861140.jpg Photographer:


161772727032929.jpg Photographer:


161772727264188.jpg Photographer:

Located in Lisbon's centre, the vacant and very compartmentalised apartment, which had previously been an office, has undergone a profound renovation. The project aimed to reduce the number of interior rooms, making the space more fluid and suitable for modern life. The old office has been transformed into a T2 typology apartment with plenty of natural lighting thanks to the air shaft and to its location on the top floor of the building.

This advantage allowed to rearrange its whole interior layout. On the east façade there is a balcony/terrace which extends along its full length. In this area, were placed…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location LisbonLisbonPortugal
Program Type Apartment, Private House
Year Build completed in the year 2018
Tags Residential, Private House, Apartment
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Lighting Climar S.A.
Door communication, Switches and Systems EFAPEL
Hydraulic Mosaic Mosaics d'Alcaria
Sanitary Equipment & Taps PADIMAT
Window Frames Sosoares S.A.

Similar Projects