Quesnel Apartment

brand logo
Quesnel Apartment By _naturehumaine as Architects


163483686025823.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686217386.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686360067.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686689615.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686754629.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686880411.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483686972279.jpg Photographer: Ronan Mézière


16348368709045.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687125004.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687359496.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687332148.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687596697.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687595580.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687657618.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687760704.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483687939694.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483688090063.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483688167301.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483688580969.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483688614869.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483688915704.jpg Photographer: Ronan Mézière


163483689054859.jpg Photographer: Ronan Mézière

The Quesnel Residence project consists in the renovation of the ground floor apartment of a 1920’s five-unit plex located in the Little Burgundy borough, in Montreal. The family living in the apartment wished to open up the rather dark living spaces in order to maximize the natural light in the heart of the home while establishing a more direct and spontaneous relationship with the backyard.

Fact:
Architecture Name: _naturehumaine    
Project Address: Rue Quesnel, Montreal, QC, Canada
Area: 1500 sqft (gross)
Date: 2020
Photo credits: Ronan Mézière
General contractor:


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location MontréalQuébecCanada
Program Type Apartment
Year Build completed in the year 2020
Tags house, Family Residence, Residential Architecture, Apartment, Apartment interior
Involve Companies
Architects _naturehumaine
Photographers Ronan Mézière
Contractors CDO Renovation
Engineers Geniex
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Dining room and kitchen suspension Lambert & Fils Dot Line Suspension
Shower set GROHE
Quartz kitchen countertop and custom-made washbasin bathroom Caesarstone
Ceramic floor and wall CERAGRES
Aluminum sliding door Alumilex
Plumbing fixtures Baril Design
Paint Benjamin Moore
Kitchen sink BLANCO
Ceramic wall Daltile
Wall light Luminaire Authentik
Home appliances kitchen Miele

Similar Projects