Office Renovation in Hangzhou

brand logo
CCTV Office Renovation By daipu architects as Architects

002-1510334368.jpg Photographer:

003-1510334368.jpg Photographer:

004-1510334368.jpg Photographer:

005-1510334368.jpg Photographer:

006-1510334368.jpg Photographer:

007-1510334368.jpg Photographer:

008-1510334368.jpg Photographer:

009-1510334368.jpg Photographer:

010-1510334368.jpg Photographer:

011-1510334368.jpg Photographer:

diagram(2)-1510334375.jpg Photographer:

diagram(3)-1510334375.jpg Photographer:

diagram(4)-1510334375.jpg Photographer:

diagram(1)-1510334375.jpg Photographer:

diagram(5)-1510334375.jpg Photographer:

001-1510334362-1517306088.jpg Photographer:

This office renovation is located in west of Ba Gua field, Hangzhou, China. The site possesses excellent landscape; however, it was dark and gloomy in the old building. The existing structure had a floor-height of 3.3 m for the ground floor, and the clear height below the beam is only 2.6m, which is comparatively depressing for open office. The height of the second floor was ok, however it did not have enough connection with the ground floor. The old structure layout could hardly exhibit advantage of a double-deck.

So the first consideration was to build up a connection between 2…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location HangzhouZhejiangChina
Program Type Office
Year Build completed in the year 2013
Tags
Involve Companies

Similar Projects