Norton Rose Fulbright Singapore

brand logo
Norton Rose Fulbright Singapore By Paperspace as Architects


161098227621882.jpg Photographer: Owen Raggett


161098229138712.jpg Photographer: Owen Raggett


161098229449198.jpg Photographer: Owen Raggett


161098229890169.jpg Photographer: Owen Raggett


161098230341099.jpg Photographer: Owen Raggett

THE CHALLENGE

Norton Rose Fulbright’s existing office saw a few limitations. Corridors were narrow, there were a lack of collaborative spaces and large-sized meet rooms were underutilized. This created a clinical environment where the team culture was not brought out effectively. The challenge was to balance professionalism in a global, world-class law firm with a sense of belonging and comfort where people can bring their whole self to work, true to vision.

Fact:
Architect Name: Paperspace
Project Address: Marina One, Singapore
Completion Year: Dec 2018
Total built area: 18,000 sft
Photo credits: Owen Raggett


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location SingaporeSingapore
Program Type Workshop, Office
Year Build completed in the year 2018
Tags office, Workplace Design
Involve Companies
Architects Paperspace

Similar Projects