New lecture center VŠPJ

brand logo
New lecture center VŠPJ By QARTA Architektura as Architects


162732194956572.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732195410598.jpg Photographer: BoysPlayNice


16273219598138.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732196962549.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732197643171.jpg Photographer: BoysPlayNice


16273219829111.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732198738833.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732199654422.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732200790289.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732201353069.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732201987027.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732202872251.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732203394454.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732203866522.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732204235197.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732204669104.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732205378786.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732205818153.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732206222817.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732207097249.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732207529908.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732208443172.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732209049056.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732209296906.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732209760462.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732210272213.jpg Photographer: BoysPlayNice


162732210690053.jpg Photographer: BoysPlayNice

The wing reconstruction area and the new lecture room VŠPJ (College of Polytechnics) is a modern concept of rapidly developing education center located in northeastern corner of the lot, which was originally perceived as a farmyard. The place of the new building is strictly symmetrical, markedly triangular, thus for a construction seemingly disadvantageous. The authors from the studio Qarta architektura changed the disadvantage to an advantage by using the shape and by a link up to the existing block they gained compact space for a large span construction.

Roundness of the corner contributes to integration…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location JihlavaKraj Vyso?inaCzechia
Program Type Culture Centre, University
Year Build completed in the year 2019
Tags University, Culture Centre
Involve Companies
Architects QARTA Architektura
Photographers BoysPlayNice
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Historische edition | existing building final coating KEIM TiO2-free Mineral Paint - Soldalit®-Arte
Manufacturers Schindler India Pvt. Ltd. Schindler 3300 (S3300)
Facade system | auditorium, existing building Aluprof
Lights ACA lighting
Gas condensing boiler Baxi
Roof tiles Cembrit Ltd
AC unit Samsung
HVAC unit Elektrodesign
Bathroom fixtures Jika
Bathroom fixtures Kolo
Electric switches, sockets ABB
Lights Halla
Lights Lena

Similar Projects