New House in the Old Garden

brand logo
New House in the Old Garden By kaa-studio as Architects


162177947965728.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177948255692.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177948411645.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177948767108.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177948853916.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177949133435.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177949443395.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177949779878.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177949813174.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177949966769.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950036388.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950274450.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950472754.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950587114.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950677666.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950725173.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950860819.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177950980353.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177951130307.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177951293411.jpg Photographer: BoysPlayNice


16217795149227.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177951597144.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177951721839.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177951922026.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177952148745.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177952382890.jpg Photographer: BoysPlayNice


162177952548215.jpg Photographer: BoysPlayNice

We wanted the house to fit gently between the surrounding houses of the original built-up area and the trees of the old garden, to be able to take advantage of the views and natural resources, and the house to function well naturally in terms of heat and economics, without current artificial "passive standards".

The task was to design a house for a family of four.
Parents who work daily in artificial open-space office had a fundamental desire for natural materials and intimacy.
The children's section was required to be easily separable from other areas, prospectively…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location ?ernošiceCentral Bohemian RegionCzechia
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2020
Tags house, Family Residence, Private House
Involve Companies
Architects kaa-studio
Photographers BoysPlayNice
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Windows Janosik
Ceramic Tiles Ce.si
Fireplace Stuv 16/58-cube
Roof Garden Optigreen

Similar Projects