Nathalie Mauclair Gymnasium

brand logo
Nathalie Mauclair Gymnasium By SCHÉMAA ARCHITECTES as Architects


161409546260642.jpg Photographer: David Foessel


161409546339765.jpg Photographer: David Foessel


161409546533734.jpg Photographer: David Foessel


161409546741804.jpg Photographer: David Foessel


161409546962237.jpg Photographer: David Foessel


161409547146081.jpg Photographer: David Foessel


161409547291584.jpg Photographer: David Foessel


161409547461452.jpg Photographer: David Foessel


161409547567190.jpg Photographer: David Foessel


161409547793930.jpg Photographer: David Foessel


16140954798759.jpg Photographer: David Foessel


161409548259059.jpg Photographer: David Foessel


161409548312905.jpg Photographer: David Foessel


161409548521188.jpg Photographer: David Foessel


161409548751750.jpg Photographer: David Foessel


161409548975055.jpg Photographer: David Foessel


161409549048036.jpg Photographer: David Foessel


161409549224544.jpg Photographer: David Foessel


161409549443138.jpg Photographer: David Foessel


161409549530676.jpg Photographer: David Foessel


161409549710580.jpg Photographer: David Foessel


161409549837503.jpg Photographer: David Foessel


161409549964047.jpg Photographer: David Foessel


161409550135609.jpg Photographer: David Foessel


161409550246067.jpg Photographer: David Foessel


161409550350745.jpg Photographer: David Foessel


161409550561954.jpg Photographer:


161409550750862.jpg Photographer:


161409550958594.jpg Photographer:


161409551047834.jpg Photographer:


161409551296129.jpg Photographer:


16140955149183.jpg Photographer:

This coherent whole is obtained by achieving continuity in height and a refined connection between the existing gymnasium and Multisports Hall. In order to contrast with the opaque, sequenced look of the Jean Rondeau gymnasium, the new project is imagined as a gentle continuity of it.

The refined and crystalline Hall Space emerges from a low register that integrates the secondary premises and aligns at the high level of the galleries of the Jean Rondeau gymnasium. The roof of this link is made accessible, and is imagined as an external meeting place common to both buildings.

Fact:
Architects Name:


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location Grand EstFrance
Program Type Wellness Center
Year Build completed in the year 2015
Tags Wellness Center
Involve Companies
Photographers David Foessel Photographer
Architects SCHÉMAA ARCHITECTES
Polycarbonate panels Danpal
aluminum joinery - TS 57 Reynaers
Flooring Stockmeier Urethanes

Similar Projects