Mini Hill—Lily Nails Salon (Fulllink Store)

brand logo
Mini Hill—Lily Nails Salon (Fulllink Store) By ARCHSTUDIO as Designers

_009display-shelves-1514357716.jpg Photographer: Jin Weiqi

001gif-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

002manicure-area-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

004manicure-area-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

003manicure-area-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

005manicure-area-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

006-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

007-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

008display-shelves-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

012detail-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

010display-shelves-1514357728.jpg Photographer: Jin Weiqi

013detail-1514357729.jpg Photographer: Jin Weiqi

011detail-1514357729.jpg Photographer: Jin Weiqi

002.section-1514357738.jpg Photographer:

001.plan-1514357738.jpg Photographer:

003.diagram-1514357738.jpg Photographer:

001-full-view-1514357727-1516007173.jpg Photographer: Jin Weiqi

The nails salon is designed to achieve a kind of natural sense in artificial environment, and to attract customers by creating an amusing experience of being in the hill. The rectangular space of 60m2 is embedded a hill that is gradually rising from outside to inside. The hill is divided into 7 caves of varying sizes, emerging or hiding according to customers’ behavior and sight. The caves,separate from yet interconnected with each other, form manicure and beauty areas of different scales. Manicure area is grouped by 2 or 3 seats, while beauty area is relatively closed to ensure privacy. The…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location BeijingChina
Program Type Shop, Showroom
Year Build completed in the year 2017
Tags
Involve Companies

Similar Projects