Mgf House

brand logo
Mgf House By Gianluigi Moreschi as Architects


163008142132097.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008142340786.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008142758806.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008142945731.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143146658.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143389163.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143463874.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143651931.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143846159.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008143965448.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144015082.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144242529.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144367143.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144456714.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144666846.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144755388.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144731395.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008144962651.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008145029125.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008145210652.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008145478880.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008145511462.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008145623230.jpg Photographer: Marcello Mariana


16300814586475.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008146076541.jpg Photographer: Marcello Mariana


16300814611904.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008146379492.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008146531142.jpg Photographer: Marcello Mariana


163008146798260.jpg Photographer: Marcello Mariana

The apartment is locaded in the old town of Sondrio, inside a building dating back to the 17th century. A volume altered over the years and then abandoned. The intervention aimed to bring everything to its ancient splendor, affecting as little as possible the feeling of welcome and beauty transmitted during the first visit.

The works required the intervention of local skilled workers for a careful, scrupulous, almost maniacal recovery of the original parts both for the ceilings, floors and walls. The unit consists of a main space where the living area is located and a room that houses the…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location SondrioLombardyItaly
Program Type Apartment, Private House
Year Build completed in the year 2020
Tags Family Residence, Private House, Apartment
Involve Companies
Architects Gianluigi Moreschi
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Floor lamp Flos Toio
Chair Carl Hansen & Søn CH24
Furniture Cassina LC1 Chair, Cicognino, LC7, LC14 Tabourets
Sofa Living Divani Agra sofa
Lamp Artemide Eclisse Table Lamp
Wall lamps Egoluce NEWTON SLIM

Similar Projects