Material store

brand logo
Material store By Michelmersh as Manufacturers

153991670648385.jpg Photographer:

153991671448291.jpg Photographer:

153991671443284.jpg Photographer:

153991671464248.jpg Photographer:

15399167148811.jpg Photographer:

153991671448001.jpg Photographer:

153991671424273.jpg Photographer:

153991671443647.jpg Photographer:

153991671590018.jpg Photographer:

153991671558178.jpg Photographer:

153991671547347.jpg Photographer:

153991671516089.jpg Photographer:

153991671595243.jpg Photographer:

153991671530238.jpg Photographer:

The master plan for the redevelopment of The Old Vinyl Factory site in Hayes was designed in 2013, and includes a mix of uses with an intuitive framework of streets and open spaces to form a sustainable new neighbourhood. Newground’s design for Material Store addresses London’s shortage of rental accommodation and provides much-needed new housing stock. With the first batch of refurbishments and new buildings completed, five years from its conception, it offers 189-bespoke homes, including 3-storey 3-bedroom town houses.

The Material Store’s rhythmically repeated façade bays express the underlying structural discipline and pay homage to the site’s industrial heritage.…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location United Kingdom
Program Type Warehouse
Year Build completed in the year
Tags
Involve Companies
Manufacturers Michelmersh

Similar Projects