Marcilio Iv - Apt Dark

brand logo
Marcílio Iv - Apt Dark By CoDA arquitetos as Architects


16297437787029.jpg Photographer: Joana Franca


162974378148026.jpg Photographer: Joana Franca


162974378282920.jpg Photographer: Joana Franca


162974378428438.jpg Photographer: Joana Franca


162974378513121.jpg Photographer: Joana Franca


162974378699680.jpg Photographer: Joana Franca


162974378972402.jpg Photographer: Joana Franca


162974379029659.jpg Photographer: Joana Franca


162974379168318.jpg Photographer: Joana Franca


162974379319828.jpg Photographer: Joana Franca


162974379458896.jpg Photographer: Joana Franca


16297437967121.jpg Photographer: Joana Franca


162974379813207.jpg Photographer: Joana Franca


162974380065087.jpg Photographer: Joana Franca


162974380167752.jpg Photographer: Joana Franca


16297438024938.jpg Photographer: Joana Franca


162974380469118.jpg Photographer: Joana Franca


162974380566928.jpg Photographer: Joana Franca


162974380528561.jpg Photographer: Joana Franca


162974380639905.jpg Photographer: Joana Franca


162974380777397.jpg Photographer: Joana Franca


162974380894982.jpg Photographer: Joana Franca


162974380999689.jpg Photographer: Joana Franca


162974381093142.jpg Photographer: Joana Franca


162974381053981.jpg Photographer: Joana Franca


162974381154919.jpg Photographer: Joana Franca


16297438136737.jpg Photographer: Joana Franca


162974381382575.jpg Photographer: Joana Franca


162974381451433.jpg Photographer: Joana Franca


162974381597858.jpg Photographer: Joana Franca


162974385884454.jpg Photographer:


162974386055528.jpg Photographer:

The Marcílio IV apartment is part of a series of renovations in the buildings of the architect Marcílio Ferreira, for whom the office has great professional appreciation. The young couple sought out the office in search of a solution that would modernize the space and, at the same time, take advantage of some of the original pre-existing aspects.

Based on this assumption, we sought to intervene less in the intimate area by preserving cabinets, frames and the original portals in Sucupira wood. The biggest intervention took place in the social part, focusing on the repositioning of the kitchen, now as…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location Distrito FederalBrazil
Program Type Apartment
Year Build completed in the year 2021
Tags Family Residence, Apartment
Involve Companies
Architects CoDA arquitetos

Similar Projects