Ing.-Josef-Riehl-Platz

brand logo
Ing.-Josef-Riehl-Platz By monovolume architecture + design as Architects


16314535846662.jpg Photographer: Rene Riller


163145360397770.jpg Photographer: Rene Riller


163145360697889.jpg Photographer: Rene Riller


163145361291738.jpg Photographer: Rene Riller


163145362110412.jpg Photographer: Rene Riller


163145362468258.jpg Photographer: Rene Riller


163145363043623.jpg Photographer: Rene Riller


163145363460911.jpg Photographer: Rene Riller


163145364137041.jpg Photographer: Rene Riller


163145364486457.jpg Photographer: Rene Riller


163145364723283.jpg Photographer: Rene Riller


163145365099786.jpg Photographer: Rene Riller


163145365267376.jpg Photographer: Rene Riller


163145365527543.jpg Photographer: Rene Riller

The purpose of the project is based on the idea of providing the space of accesibility and openness that are missing by now, and at the same time, a territorial character through a few strictly necessary measures. The issue is solved mostly by the presence of a retaining wall that defines the space.

In the interiors includes an office and facilities such as phone boxes and public toilets. This way the area is clear and free to change as much as possible depending on events (like concerts, Christmas markets...). The idea was to project the floor design on…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location SoprabolzanoTrentino-Alto AdigeItalia
Program Type Culture Centre
Year Build completed in the year 2017
Tags Culture Centre, Urban design, Train Station, Porphyry, Weathering steel, Information Office, Square
Involve Companies
Photographers Rene Riller
Architects monovolume architecture + design

Similar Projects