Hu Quanchun

brand logo
Hu Quanchun By V studio as Architects

0002-1519714864.jpg Photographer: Liu Xuan

0000-1519714864.jpg Photographer: Liu Xuan

0004-1519714865.jpg Photographer: Liu Xuan

0006-1519714865.jpg Photographer: Liu Xuan

0008-1519714866.jpg Photographer: Liu Xuan

0010-1519714867.jpg Photographer: Liu Xuan

0011-1519714867.jpg Photographer: Liu Xuan

0003-1519714868.jpg Photographer: Liu Xuan

0012-1519714868.jpg Photographer: Liu Xuan

0013-1519714869.jpg Photographer: Liu Xuan

0005-1519714869.jpg Photographer: Liu Xuan

0007-1519714869.jpg Photographer: Liu Xuan

0014-1519714870.jpg Photographer: Liu Xuan

0017-1519714871.jpg Photographer: Liu Xuan

0019-1519714871.jpg Photographer: Liu Xuan

0018-1519714872.jpg Photographer: Liu Xuan

0009-1519714872.jpg Photographer: Liu Xuan

0021-1519714873.jpg Photographer: Liu Xuan

0016-1519714873.jpg Photographer: Liu Xuan

0023-1519714873.jpg Photographer: Liu Xuan

0022-1519714874.jpg Photographer: Liu Xuan

0025-1519714875.jpg Photographer: Liu Xuan

0026-1519714875.jpg Photographer: Liu Xuan

0027-1519714876.jpg Photographer: Liu Xuan

0029-1519714876.jpg Photographer: Liu Xuan

0015-1519714877.jpg Photographer: Liu Xuan

0030-1519714877.jpg Photographer: Liu Xuan

0024-1519714878.jpg Photographer: Liu Xuan

0020-1519714878.jpg Photographer: Liu Xuan

0032-1519714879.jpg Photographer: Liu Xuan

0033-1519714879.jpg Photographer: Liu Xuan

0031-1519714879.jpg Photographer: Liu Xuan

0034-1519714880.jpg Photographer: Liu Xuan

0038-section-1519714880.jpg Photographer:

0036-plan-a-1519714881.jpg Photographer:

0028-1519714881.jpg Photographer:

0040-axon-1519714882.jpg Photographer:

0041-design-strategy-1519714882.jpg Photographer:

0037-roof-plan-a-1519714883.jpg Photographer:

0039-analysis-diagram-gif-1519714884.gif Photographer:

0035-site-plan-a-1519714885.jpg Photographer:

The location of this project is very special — on the roof of a huge shopping mall.Our client wants to build a small building here for recreation and receiving friends.This shopping mall is located in the CBD of the city.Due to its huge size, there are various forms of business in it, including shopping, catering and entertainment, while its consumers are from all classes of the society.It is extremely prosperous and busy here, and it is full of attraction and fun.Our design is inspired by this unique field condition—to create a place which is totally different from the noisy surroundings.The…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location BeijingChina
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2017
Tags
Involve Companies
Architects V studio

Similar Projects