Firemen House

brand logo
Firemen House By COLL-BARREU ARQUITECTOS as Architects

image00001-1505731320.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00004-1505731320.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00005-1505731320.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00003-1505731320.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00006-1505731320.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00007-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00009-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00010-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00011-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00012-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00013-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00014-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00015-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00008-1505731321.jpg Photographer: COLL-BARREU ARQUITECTOS, AleixBaguéJuan, Rodríguez

image00002-1505731336.jpg Photographer:

image00001-1505731336.jpg Photographer:

image00006-1505731336.jpg Photographer:

image00005-1505731336.jpg Photographer:

image00003-1505731336.jpg Photographer:

image00004-1505731337.jpg Photographer:

image00002-1505731320-1517390784.jpg Photographer:

The building accommodates the central Fire Department for a one million people urban area. From the site dense urban length is visible, squeezed on the narrow and deep banks of the river. Also visible is the green landscape, with water and vertical slopes that confine the city and compress it against the estuary. The rainy atmosphere seems to lie dormant on the site. The land, the nearby hills, the city in front and below, the mountains from the opposite bank and even the moist air come together in an almost complete continuity, as if they were the same subject.

Facts:


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location AndaluciaSpain
Program Type Office
Year Build completed in the year 2012
Tags
Involve Companies
Architects COLL-BARREU ARQUITECTOS

Similar Projects