E8 building

brand logo
E8 building By COLL-BARREU ARQUITECTOS as Architects

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_2_72-1505485497.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_6_72-1505485497.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_3_72-1505485497.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_11_72-1505485498.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_8_72-1505485498.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_7_72-1505485499.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_5-1505485501.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_9_72-1505485505.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_10_72-1505485513.jpg Photographer: Aleix Bagué, COLL-BARREUARQUITECTOS

coll-barreu_arq_e8b_plan01_small-1505485542.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan07_large-1505485543.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan02_large-1505485543.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan08_medium-1505485543.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan04_large-1505485544.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan10_large-1505485544.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan03_large-1505485545.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan05_large-1505485546.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan06_large-1505485546.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan09_large-1505485547.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8b_plan12_large-1505485553.jpg Photographer:

coll-barreu_arq_e8_aleixbague_1_72-1505485497-1517390747.jpg Photographer:

The E8 building is the result of a design competition called with the intention of highlight an ambitious expansion of Alava Technology Park, an institutional commitment to research whose validity and future should be represented by the building.

Owners will rent or sell the full building by plants or by modules. The design should incorporate this uncertainty in use, which was taken as a positive requirement. The architecture must allow modify programs and adapt to uses, be transformable, such as the old buildings. Paradoxically, the building then gains in stability, in possibilities. We can say that the building wins time.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location VitoriaPais VascoSpain
Program Type Research Facility
Year Build completed in the year 2011
Tags
Involve Companies
Architects COLL-BARREU ARQUITECTOS

Similar Projects