Director’s Shed

brand logo
Director’s Shed By Studioort as Architects


163327916583336.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327916864204.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327916972210.jpg Photographer: Agnese Sanvito


16332791726294.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327917461608.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327917690610.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327917715679.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327917825552.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327918095597.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327918247855.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327918396769.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327918528423.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327918786563.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327919015481.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327919284682.jpg Photographer: Agnese Sanvito


16332791938428.jpg Photographer: Agnese Sanvito


163327919745901.jpg Photographer: Agnese Sanvito


16332791998168.jpg Photographer:


163327920147937.jpg Photographer:


163327920248427.jpg Photographer:


163327920393962.jpg Photographer:


163327920443765.jpg Photographer:

The garden room replaces an old dilapidated garage and is going to be used as a retreat space for thinking and dreaming by a British stage director. The small timber structure sits in a conservation area in Twickenham and has an exterior made from Iroko slats, wrapping around the elevations and forming a wide cantilevering roof.

The interior includes a material palette of white oiled oak and exposed skimmed plaster.

A wet room is hidden behind man height walls with a glassed strip above allowing for visual continuity of the main room.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location TwickenhamEnglandUnited Kingdom
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2019
Tags house, Family Residence, Residential Architecture, Private House
Involve Companies
Architects Studioort
Photographers Agnese Sanvito

Similar Projects