Converted Warehouse

brand logo
Converted Warehouse By Firm Architects as Architects


159843241084297.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843241925767.jpg Photographer: Studio de Nooyer


15984324228275.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843242350324.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843242451990.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843242578778.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843242745171.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843242835937.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843243074138.jpg Photographer: Studio de Nooyer


159843243191298.jpg Photographer: Firm architects


159843243295414.jpg Photographer: Firm architects

The architects started their architectural task by researching the maximum number and size of possible new openings in the façade. All in close contact with the monuments' committee of the municipality. After securing the right to open-up the old window openings in the facade and add new windows and doors, the possibility to create a well-lit space was conceived. To further enhance this, Firm architects decided to disconnect the new interior from the old walls. This appearance of the design is somewhat subtracted from the original shell, the old brick walls has a dual purpose; it creates architectural contrast and it ensures the…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location VlaardingenSouth HollandNetherlands
Program Type Warehouse
Year Build completed in the year 2019
Tags
Involve Companies
Architects Firm Architects

Similar Projects