Competition Apres Ski Obereggen

brand logo
Competition Après Ski Obereggen By Peter Pichler Architecture as Architects


163112251377768.jpg Photographer:


163112251664836.jpg Photographer:


163112251969595.jpg Photographer:

The design for a new Après-ski is located in Obereggen, Italy, the same location where PPA realized their widely recognized Oberholz mountain hut.
The project consists of three wings gradually fading into a central structural tree surrounded by the bar.

An “inner skin” consisting of a shingle-like geometry with micro-perforated wooden panels ensures optimal acoustics and gives the interior a special elegance. Skylights in the roof structure allow filtered daylight in the bar area. The lounge area faces a glass façade to allow magnificent views of the valley during sunsets.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location ObereggenTrentino-South TyrolItaly
Program Type Bar, Hotel, Restaurant
Year Build completed in the year
Tags bar, Restaurant, Hotel, Hospitality
Involve Companies
Architects Peter Pichler Architecture

Similar Projects