Clinic Aitor Mira

brand logo
Clinic Aitor Mira By Pablo Muñoz Payá Arquitectos as Architects


162446853173742.jpg Photographer:


162446853224443.jpg Photographer:


162446853383342.jpg Photographer:


162446853364001.jpg Photographer:


162446853464002.jpg Photographer:


162446853575440.jpg Photographer:


162446853579870.jpg Photographer:


162446853647390.jpg Photographer:


16244685383564.jpg Photographer:


16244685399921.jpg Photographer:


162446853912348.jpg Photographer:


162446854059911.jpg Photographer:


162446854192478.jpg Photographer:


162446854267705.jpg Photographer:


162446854329966.jpg Photographer:


162446854456679.jpg Photographer:


162446854598636.jpg Photographer:


162446854736667.jpg Photographer:


162446854774819.jpg Photographer:


16244685487588.jpg Photographer:


162446855055422.jpg Photographer:


162446855193262.jpg Photographer:


162446855271649.jpg Photographer:


162446855311372.jpg Photographer:


162446855390008.jpg Photographer:

The project of the Clinic Aitor Mira is based on the complete renovation of an existing commercial place in Petrer (Alicante, Spain). The program is composed of two physiotherapy cabinets, a multifunctional cabinet, a waiting room & reception area, a gymnasium, a staff room and a bathroom. The distribution is designed in order to profit in the best way the avaible surface.

The narrow facade and the deep floor plan have marked since the beginning the willingness to benefit from the natural light captured through the carpentries. Thus, the three cabinets are executed with opaque walls up to 2.10 m,…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location PetrerValencian CommunitySpain
Program Type Hospital
Year Build completed in the year 2016
Tags Government and Health, Hospital, Clinic
Involve Companies
Architects Pablo Muñoz Payá Arquitectos
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Coat rack Vitra

Similar Projects