Chimney House

brand logo
Chimney House By Studio MK27 | Marcio Kogan as Architects

04_sala-noturna-vista-do-deck-copy-1525443130.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(2)-1525443253.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(1)-1525443254.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(7)-1525443254.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(8)-1525443255.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(3)-1525443255.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(10)-1525443256.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(5)-1525443256.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(12)-1525443256.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(13)-1525443257.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(9)-1525443257.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(15)-1525443257.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(11)-1525443258.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(16)-1525443258.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(18)-1525443259.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(6)-1525443259.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(20)-1525443260.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(17)-1525443260.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(19)-1525443260.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(21)-1525443261.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(22)-1525443261.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

image-(14)-1525443262.jpg Photographer: Reinaldo coser + Gabriel arantes

mk27_chimney_plans_1-1525443272.jpg Photographer:

mk27_chimney_plans_2-1525443272.jpg Photographer:

mk27_chimney_plans_3-1525443272.jpg Photographer:

A wooden patio with trees, formed by the volumetry of the house and a concrete wall, articulates the entire program of the Chimney House. The living room is enclosed in the boxed ground floor of this volume and wide windows open it to the external space. The inner dimensions of the living room 6.5m by 10.3m, and the low ceiling of 2.40m, create a sensation of coziness, accentuated by the textured of the concrete ceiling made with narrow wooden formwork. In this way, a desired horizontal proportion for this project is created.

Facts:
Architecture: studio mk27
Location: São…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location São PauloSao PauloBrazil
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2009
Tags
Involve Companies
Architects Studio MK27 | Marcio Kogan

Similar Projects