Castle of Santa Cruz Visitor Center, A Guarda (Pontevedra)

brand logo
Castle of Santa Cruz Visitor Center, A Guarda (Pontevedra) By rodríguez + pintos arquitectos as Architects


162420359310876.jpg Photographer: Santos Díez


162420359519317.jpg Photographer: Santos Díez


162420359632214.jpg Photographer: Santos Díez


162420359733240.jpg Photographer: Santos Díez


162420359756271.jpg Photographer: Santos Díez


162420359897297.jpg Photographer: Santos Díez

The Castle of Santa Cruz Visitor Center has been articulated in two parts connected between them:

1º- A pre-existing construction resolved with a solid and massive masonry work that will be a space for spreading and expositions. This building will be used as well as a testimony of the recent residential past of the ensemble.

2º- Three small new pavilions that –according to the military past of the fortress and the usual disposition of military pavilions- are designed as light but resistant elements with a “dry” construction.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location A GuardaGaliciaSpain
Program Type Community Center
Year Build completed in the year 2016
Tags Community Center
Involve Companies
Architects rodríguez + pintos arquitectos
Photographers Santos Díez
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Bathroom furniture Roca Victoria
Aluminum windows Cortizo COR 60 - STANDARD
Zinc sheets and strips RHEINZINK

Similar Projects