CHALEC B / THE CLIMBER’S REFUGE

brand logo
CHALEC B / THE CLIMBER’S REFUGE By LCA Architetti as Architects


161945163019444.jpg Photographer: simone bossi


161945163250289.jpg Photographer: simone bossi


161945163399050.jpg Photographer: simone bossi


161945163538290.jpg Photographer: simone bossi


16194516377413.jpg Photographer: simone bossi


16194516396760.jpg Photographer: simone bossi


161945164175463.jpg Photographer: simone bossi


161945164343383.jpg Photographer: simone bossi


161945164495758.jpg Photographer: simone bossi


161945164641366.jpg Photographer: simone bossi


161945164812276.jpg Photographer: simone bossi


161945164977773.jpg Photographer: simone bossi


16194516512439.jpg Photographer: simone bossi


161945165380032.jpg Photographer: simone bossi


161945165488153.jpg Photographer: simone bossi


161945165536303.jpg Photographer: simone bossi


161945177964284.jpg Photographer:

The project, called Chalet Blanc, was born from the idea of ​​a young couple who decided to build a small sustainable chalet at the foot of the Cervino.

The building is made with a prefabricated wooden structure and reinterprets the ancient chalet in a contemporary way.

The volume of the house is characterised by the inverted “W” roof, which is a tribute to the skyline and the majesty of the peaks that crown the valley, and represents the attempt to initiate a direct dialogue with the wonder of the surrounding nature.


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location Breuil-CerviniaAostaItaly
Program Type Apartment, Private House
Year Build completed in the year 2020
Tags house, Family Residence, Apartment
Involve Companies
Architects LCA Architetti
Photographers Simone Bossi Photographer

Similar Projects