Burke Gilman House 

brand logo
Burke Gilman House  By Paul Michael Davis Architects as Architects


162181735859431.jpg Photographer:


162181738797449.jpg Photographer:


162181738977985.jpg Photographer:


162181739123254.jpg Photographer:


162181739290900.jpg Photographer:


162181739380428.jpg Photographer:


162181739538807.jpg Photographer:


162181739612415.jpg Photographer:


162181739730819.jpg Photographer:


162181739953304.jpg Photographer:


162181740295701.jpg Photographer:


162181740582515.jpg Photographer:


162181740939658.jpg Photographer:


162181741349504.jpg Photographer:


162181742793834.jpg Photographer:


162181744638334.jpg Photographer:


162181747413948.jpg Photographer:


162181750244719.jpg Photographer:

Located near Seattle’s Burke Gilman bike trail, this project is a design for a new house for an active Seattle couple.  The design takes advantage of the width of a double lot and views of the lake, city and mountains toward the southwest.  Primary living and sleeping areas are located on the ground floor, allowing for the owners to stay in the house as their mobility decreases.  The upper level is loft like, and has space for guests and an office. 

The building form is high and open at the front, and steps down toward the back, making the backyard quiet, private space.  An angular…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location
Program Type Private House
Year Build completed in the year
Tags
Involve Companies

Similar Projects