Bright Box - House Extension in Tufnell Park North London

brand logo
Bright Box - House Extension in Tufnell Park North London By Smerin Architects as Architects

bright-box-03-rear-1-1507629648.jpg Photographer:

bright-box-01-kitchen-1507629648.jpg Photographer:

n7-sketch-1507629736.jpg Photographer:

bright-box-02-dining-1507629648-1517384429.jpg Photographer:

The new ground floor extension to a Victorian terraced house in north London sweeps away the cramped scullery and adjoining yard usually found at the rear of such houses replacing them with a spacious new kitchen and living area to make the house better suited to the needs of contemporary family life. The complex steel framed construction necessary to create an uninterrupted new volume whilst supporting the existing house above results in a simple open plan space bathed in natural light from the full width range of tall sliding glazed doors framed by a narrow band of metal cladding. A…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location LondonLondon, City ofUnited Kingdom
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2012
Tags

Similar Projects