Aadyam

brand logo
Aadyam By Gaurav Roy Choudhury Architects as Architects


161790356957161.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790358545985.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790359431919.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790359726352.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790360649019.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790362235047.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790363387697.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790363817384.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790364426037.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790364937330.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790366034829.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790366919716.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790367812318.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790368626501.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790369573632.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790370172956.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790370946468.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790371379475.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790371892809.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790372178281.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790372661230.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790373653676.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


16179037422361.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790375398250.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790376884246.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


16179037785821.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790379145368.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790380354043.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


16179038083670.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790381729504.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790382842651.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790384183291.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790384715985.jpg Photographer: Niveditaa Gupta


161790415254881.gif Photographer:

We were called in to visit the site in an well established central neighbourhood of Bangalore, after some construction had already progressed. The plinth was already in place with the columns raised till the lintel level of the ground floor. The site measured 40 feet in the west towards the Road, and was 60 feet in depth.

The previous design did not meet the Client’s requirement, and we were invited to step in.

The Client, a young couple, needed their house to do two things; be…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location BengaluruKarnatakaIndia
Program Type Apartment, Private House
Year Build completed in the year 2017
Tags Family Residence, Private House, Apartment
Involve Companies
Architects Gaurav Roy Choudhury Architects
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Toilet Fixtures Villeroy & Boch AG
Toilet Fittings GROHE
Paint Asian Paints
Patterned Tiles Bharat Floorings & Tiles
Tiles Nitco

Similar Projects