10th Avenue

brand logo
10th Avenue By Paul Bernier Architecte as Architects


162291377878310.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291377913477.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291378223132.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291378551851.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291378732142.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291378828442.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291379152907.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291379318504.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291379450629.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291379929956.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291380252200.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291380889095.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291381995786.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291382882213.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291384891874.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291385613753.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291386148953.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291386645019.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291387275812.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291388444535.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291388756798.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291389083741.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291389679111.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291390073661.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291390520615.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291391317598.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291391922715.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291392185776.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


16229139254044.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291392955239.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291393433763.jpg Photographer: Raphaël Thibodeau


162291393693723.jpg Photographer:


162291393947208.jpg Photographer:


162291394188157.jpg Photographer:

In this detached duplex of the Rosemont district, the owners wanted to transform the ground floor and the semi-basement to make it their home. The second floor was preserved for their tenant.

A garden was also to be laid out all around the building as well as a terrace in the back, connected to the living area.

Space and Light
The architects first sought to reorganize the partitions to obtain fluid circulations and spaces that are well-proportioned, clean, and uncluttered.

Several new openings have been made in the exterior walls to illuminate the space at any time of the…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location MontrealQuebecCanada
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2020
Tags house, Family Residence, Private House
Involve Companies
Architects Paul Bernier Architecte
Photographers Raphaël Thibodeau

Similar Projects