Zhongshu Bookstore in Suzhou

Metal Rainbow
By Wutopia Lab as Architects

The new bookstore is divided into four main zones and several subdivided zones. Aiming to create a colorful new world by using symbolism, the architect gave a unique character to each zone: The Sanctuary of Crystal for new arrivals; The Cave of Fireflies for recommendations; The Xanadu of Rainbows for reading room; The Castle of Innocence for children books

Facts:
Design Firm: Wutopia Lab
Chief Architect: YU Ting
Co-Architect: Shuojiong ZHANG (ArchiUnits)
Lighting Design: Gradient Lighting
Location: Suzhou, Jiangsu Province, China
Area: 1380 ㎡
Project Year: 2016-2017
Material: perforated aluminum, stainless…Read More





Products used in this Projects

View all
CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Shanghai, Shanghai, China
Program Type Library
Year Build completed in the year 2013
Involve Companies
Designers Wutopia Lab

Related Projects