Micr-O

Micr-O
By Superimpose Architecture as Architects

Inside the rural Tai Yang Valley, West of Hangzhou, the Sun Commune is a local initiative raising awareness of sustainable farming and promoting healthy living and outdoor activities for the increasing urbanization of China. 
Facts:
Design: Superimpose Architecture - Carolyn Leung,Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Mika Woll
Location: Tai Yang Valley, Sun Commune, Lin’an, Hangzhou, China 
Client: Sun Commune 
Site Area: 2800sqm
GFA: 243sqm

Within the sun commune, Superimpose Architecture Studio designed MICR-O to be a learning platform for city dwellers. The valley, with bamboo and rice fields, is home to one hundred local farming families. Sun Commune…Read More





Products used in this Projects

View all
CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Hangzhou, Zhejiang, China
Program Type Farm
Year Build completed in the year
Involve Companies
Architects Superimpose Architecture

Related Projects