Hu Quanchun

Hu Quanchun
By V studio as Architects

The location of this project is very special — on the roof of a huge shopping mall.Our client wants to build a small building here for recreation and receiving friends.This shopping mall is located in the CBD of the city.Due to its huge size, there are various forms of business in it, including shopping, catering and entertainment, while its consumers are from all classes of the society.It is extremely prosperous and busy here, and it is full of attraction and fun.Our design is inspired by this unique field condition—to create a place which is totally different from the noisy surroundings.The…Read More





Products used in this Projects

View all
CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Beijing, China
Program Type Private House
Year Build completed in the year 2017
Involve Companies
Architects V studio

Related Projects